Bryllup

Når I skal giftes, er DJ Ron9 det rigtige musikvalg! Brylluppet er måske største og vigtigste begivenhed i jeres liv. Få styr på musikken til festen, book DJ Ron9 til jeres bryllup.

Overlad trygt musikken til mig! Jeg er en meget erfaren bryllups dj, og min alsidige musikstil og blik for hvad der får jeres gæster ud på dansegulvet, er jeres garanti for en fantastisk bryllupsfest.

I et tæt samarbejde, aftaler vi den optimale DJ løsning ud fra jeres ønsker til musik, lys og dresscode for DJ’en.

Har I gået med overvejelsen om at få en saxofon sammen med DJ ? Så laver  jeg også pakkeløsninger på det, læs mere her.

Hvis I ønsker det, kan jeg også levere smooth afdæmpet lounge/dinner musik, både før og under jeres middag.

Udfyld kontaktformularen og DJ Ron9 ringer jer op hurtigst muligt for en uforpligtende snak omkring jeres ønsker til bryllupsfesten.

Her er udpluk af udtalelser fra meget tilfredse brudepar:

Monica& Martins bryllup:

“DJ Ron9 har som DJ hjulpet os med musik til vores bryllup. Det har vi været enormt glade for. Inden den store dag var han rigtig god til at sørge for, at musikken på dagen var i vores ånd. Og han levede fuldt op til alt det aftalte. Musikken var for alle, hvilket resulterede i, at der blev danset til kl. 5 om morgenen. Der var god mulighed for at ønske sange, og han har en rigtig god sans for at sortere i de mange ønsker, så stemningen konstant er i top. Ronni kommer foruden musikken med et kæmpe udvalg af lys og blink, som giver den helt rigtige feststemning.

Vi har efterfølgende benyttet os af Ronni til andre arrangementer. Hvis I søger en pålidelig og dygtig DJ, som kommer til aftalt tid med festlig lys og lyd, kan vi sende de varmeste anbefalinger Ronnis vej.”

Monica & Martin

Mette & Hans Henriks bryllup:

“Endnu engang tusind tusind gange tak for din store hjælp til vores bryllup den 5. september på Studenterkilden!!! Hvilken fantastisk fest vi havde og hvilken stemning…ikke mindst pga dig og din fantastiske evne til at holde festen kørende! Hvis nogen er i tvivl om, hvorvidt de skal køre musikken selv eller hyre dig til f.eks deres bryllup, så er svaret ganske enkelt: Tag Ronni!!!

Forskellen er enorm – det var alle vores gæster enige om! Derfor måtte vi også forlænge din optræden i løbet af natten, for gæsterne ville ikke forlade dansegulvet eller festen. Så tak igen – og på gensyn!”

Mette & Hans Henrik