Jeres bryllup

Når I skal giftes, er DJ Ron9 det rigtige valg, når I skal finde den helt rette DJ til bryllup. Overlad trygt musikken til mig, så I har alle muligheder for at kunne nyde dagen. Jeg er yderst erfaren og har været DJ til bryllup så mange gange, at jeg selv snart kan fejre jubilæum indtil flere gange.

Brylluppet er den største og vigtigste begivenhed i jeres liv. Derfor er det vigtigt, at alle detaljer er på plads inden den store dag. Dette gælder ikke mindst musikken, der er med til at gøre den store dag til noget helt særligt.

Min alsidige musikstil og blik for, hvad der får jeres gæster ud på dansegulvet, er jeres garanti for en fantastisk bryllupsfest. Det er hvad enten, I er til det pop’ede, det soul’ede eller det mere rock’ede.

Hvis I ønsker det, kan jeg også levere smooth afdæmpet lounge eller dinner musik. Det kan være en mulighed både før såvel som under jeres middag.

Ønsker I noget mere specielt, når I skal have en DJ til bryllup? Så er tilbyder jeg også en helt unik oplevelse – læs mere om den spændende kombination af DJ og saxofon.

Book DJ til bryllup

I et tæt samarbejde aftaler vi allerede før den store dage den helt rigtige løsning for, hvordan jeg skal optræde. Det sker naturligvis ud fra jeres ønsker til musik, lys såvel som en eventuel dresscode for DJ’en.

Ønsker du at booke mig, så udfyld kontaktformularen her. Så ringer jeg dig op inden for ganske kort tid for en uforpligtende snak omkring jeres ønsker til bryllupsfesten og til mig som DJ til bryllup. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 50 99 82 82.

Herunder finder du et lille udpluk af udtalelser fra nogle meget tilfredse brudepar:

Christina & Philips bryllup:

“Hej Ronni,

Tak for fremsendte play historik fra vores bryllup.

Vi vil sige tusinde tak for hele forløbet, vi har været så glade for at vælge dig til at spille musikken til vores bryllup. Vi har ikke en finger at sætte på playlisten og du imødekom vores ønsker og smag til perfektion.

Tak fordi du fik vores gæster til at danse hele aftenen, som vi havde ønsket og tak for den ekstra service i forhold til koordinering af saxofonist. Vi elskede konceptet med at kombinere DJ og solo saxofonist.

DJ Ron9 med saxofon til Christina & Philips bryllup:

Monica & Martins bryllup:

“DJ Ron9 har som DJ hjulpet os med musik til vores bryllup. Det har vi været enormt glade for. Inden den store dag var han rigtig god til at sørge for, at musikken på dagen var i vores ånd. Og han levede fuldt op til alt det aftalte. Musikken var for alle, hvilket resulterede i, at der blev danset til kl. 5 om morgenen. Der var god mulighed for at ønske sange, og han har en rigtig god sans for at sortere i de mange ønsker, så stemningen konstant er i top. Ronni kommer foruden musikken med en flot lys sætning, som giver den helt rigtige feststemning.

Hvis I søger en pålidelig og dygtig DJ, som kommer til aftalt tid med festligt lys og lyd, kan vi sende de varmeste anbefalinger Ronnis vej.”

Mette & Hans Henriks bryllup:

“Endnu engang tusind tusind gange tak for din store hjælp til vores bryllup på Studenterkilden!!! Hvilken fantastisk fest vi havde og hvilken stemning…ikke mindst pga dig og din fantastiske evne til at holde festen kørende! Hvis nogen er i tvivl om, hvorvidt de skal køre musikken selv eller hyre dig til f.eks deres bryllup, så er svaret ganske enkelt: Tag Ronni!!!

Forskellen er enorm – det var alle vores gæster enige om! Derfor måtte vi også forlænge din optræden i løbet af natten, for gæsterne ville ikke forlade dansegulvet eller festen. Så tak igen – og på gensyn!”