Jeres firmafest

DJ Ron9 er den perfekte DJ til firmafest. Det er uanset, om der er tale om en lille eller stor firmafest, for hvad enten I er 20 eller 2000 medarbejdere, der skal deltage i festen, så kommer jeg med den helt rigtige løsning til festen.

Ofte er der til en firmafest også en stor alders spredning. Jeg spiller musik, der får alle ud på dansegulvet. Det er uanset, om deltagerne til festen er mest til pop, rock eller disco.

Musikønsker – en naturlig del af festen

Musikønsker fra gæsterne er en selvfølge og en helt naturlig del af festen. Når jeg er DJ til firmafest, tager jeg altid imod musikønsker. Så længe ønskerne til musikken falder inden for de musikalske rammer, der på forhånd er aftalt i forbindelse med indgåelse af aftalen, opfylder jeg naturligvis de ønsker, der måtte komme.

Book DJ til firmafest

Ønsker du at booke en DJ til firmafest – eller har du spørgsmål, før du beslutter dig? Så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte mig. Udfyld blot kontaktformularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt for en uforpligtende snak omkring dine ønsker til firmafesten. Du er også meget velkommen til at kontakte mig telefonisk, hvis du ønsker det. I så fald kan du kontakte mig på telefon nummer 50 99 82 82.

Du har også mulighed for at finde svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om mobildiskoteker her.

Hvad siger kunderne?

Jeg er taknemmelig, glad og stolt over at have spillet som DJ til mange firmafester hos en lang række virksomheder. Blandt de mange virksomheder, jeg har spillet for, finder du blandt andre Novo, Mærsk, Nordea, Synoptik, SAS Radisson, COWI, NIRAS, Hotel Marienlyst, Coloplast, Statoil, Telenor, ZOO, IBM, COMM2IG og Medtronic.

Anmeldelse fra en firmafest for Medtronic på Toldboden:

“Very good overall sound and style!

DJ Ron9 was an excellent choice for our event as he shared good sounds and style. He was very flexible with our preferences, and he was able to take the crowd into consideration at all times. During dinner DJ Ron9 played smooth chill music, that was suitable for the background, but switched smoothly to dance music when the dinner was over, and the crowd ready to dance. Excellent style and observation skills! Can recommend for any event!”.

Ria Karppinen

Anmeldelse fra en julefrokost hos COMM2IG:

”Tak for fantastisk musik. Du gjorde det SUPER godt Ronni! Vi kunne ikke have tænkt os en anden DJ eller andre musik numre !

Du var kommet på plads helt diskret, og havde sat anlægget op med lysshow, så det hele stod klart, da vi var færdige med at spise. Der kom gang i festen med det samme, og Ronni sørgede for den bedste dansemusik for os.

Vil til enhver tid anbefale ham til alle !!”