Fødselsdag

Få dit livs bedste fødselsdagsfest med DJ Ron9 bag pulten. Uanset om det er DJ til 40 års fødselsdag, DJ til 50 års fødselsdag, DJ til 60 års fødselsdag, DJ til 70 års fødselsdag, eller et andet årstal du skal fejre, så er du garanteret super dansemusik, der får alle dine gæster på gulvet.

I god tid inden din fødselsdagsfest, taler vi sammen om dine musikønsker, hvilken musikstil der skal spilles, og hvilke lys effekter der skal være med til at sætte prikken over i’et på fødselsdagen.

Udfyld kontaktformularen og jeg ringer dig op for en uforpligtende snak omkring dine ønsker til din fest.

Her er lidt udtalelser fra glade fødselarer:

Vi havde gerne givet 10 stjerner, hvis muligt!

Ronni var simpelthen fremragende! Han var i stand til lige fra det øjeblik, vi gik på dansegulvet at fastholde masser af dansende og en forrygende stemning. Før festen havde vi en god dialog med Ronni om, hvilke musikgenre, vi gerne ville høre. Han var meget lyttende -også under selve festen. Ronni er et voksent og meget venligt menneske. Mange gæster har efter festen udtrykt begejstring for Ronnis evne til at skabe og fastholde en fantastisk stemning- uden at overtage festen. Vi kunne ikke have været i bedre hænder. Tak, Ronni.

Marie Fogtmann

DJ Ron9 gør festen uforglemmelig:

“Vi holdt en kombineret 10 års og 40 års fødselsdag med gæster i alle aldre. Ronni formåede at fange alle, så dansegulvet var fyldt fra start til slut. Der blev spillet dansevenlig og glad musik fra 70´erne og op til i dag. Lyden var perfekt, og som prikken over i´et var der opstillet et lysshow og en røgkanon. Det hele var meget professionelt. Vi kan derfor på vegne af os selv og vores gæster give Ronni de bedste anbefalinger med på vejen. Han var med til at gøre vores fest uforglemmelig og sjov.”

Marlene A.

Carstens 60 års fødselsdag:

“Ronni var i allerhøjeste grad medvirkende til, at min 60-års fødselsdagsfest blev så god som den blev, og at der blev danset så meget!

Mange af gæsterne har tilkendegivet, at de var meget begejstrede for Ronni’s venlige og behagelige facon, og for den professionelle måde hvorpå han valgte musik efter, om der nu var folk på dansegulvet eller ej.

Jeg kan på det varmeste anbefale Ronni.”

Carsten Skov

Annettes 40 års fødselsdag:

“Musikken var god, festlig og godt afstemt efter mine ønsker og musiksmag – og det faldt også rigtig godt i gæsternes smag. Under natmaden gik det også fint, og så ellers fuld blus igen. Altså en rigtig god aften, hvor mine gæster og jeg hyggede os. DJ Ron9 kan klart anbefales og allerede om mandagen spurgte en af gæsterne om kontaktinfo :o) ”

Annette