Anmeldelser ( 5.0 ud af 5 baseret på 16 anmeldelser ) fra Eventzonen

Hvad siger kunderne ?

Alle pengene værd

Det var en fest på dansegulvet hele aftenen. Alle var meget tilfredse med musikken. DJ Ron9 havde forberedt sig ved at spørge ind til, hvem der deltog til julefrokosten, så han kunne tilpasse musikken. Helt igennem en rigtig god oplevelse og de varmeste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Trine Larsen d. 15. december 2022

Super aften & nat med Dj Ron9

Ronni har en super god fornemmelse for at sætte det musik på, publikum gerne vil danse til. Mange af vores gæster havde ikke været på et dansegulv i mange år, nu fik de flere timer på gulvet sammen med alle de andre. Vi kan varmt anbefale Ronni som DJ 🕺👍

Anmeldt af Lars Blauenfeldt d. 20. juni 2022

Fantastisk DJ

DJRon9 er super professionel og punktlig. Han formår at skabe en god aften og har en god fornemmelse for gæsterne og skaber derved en rigtig god stemning. DJRon9 er dedikeret. Dette viste han, på bedste vis, da han mødte op til mit 80´er party iklædt jeans og Ball trøje fra dengang😊

Anmeldt af Anna Kit Heiberg Parsbo d. 19. september 2021

Fed 80’er underholdning!

Hurtigt svar på spørgsmål og super opfølgning før arrangementet! Fed dansemusik og med dejlig trætte ben dagen derpå. Sådan 💪 Tak Ronni!

Anmeldt af Annette d. 22. august 2021

Vi havde gerne givet 10 stjerner, hvis muligt!

Ronni var simpelthen fremragende! Han var i stand til lige fra det øjeblik, vi gik på dansegulvet at fastholde masser af dansende og en forrygende stemning. Før festen havde vi en god dialog med Ronni om, hvilke musikgenre, vi gerne ville høre. Han var meget lyttende -også under selve festen. Ronni er et voksent og meget venligt menneske. Mange gæster har efter festen udtrykt begejstring for Ronnis evne til at skabe og fastholde en fantastisk stemning- uden at overtage festen. Vi kunne ikke have været i bedre hænder. Tak, Ronni.

Anmeldt af Marie Fogtmann d. 25. august 2020

Firmafest med gang i danseskoene

DJ Ron9 var rigtig god til at få sat gang i dansegulvet og der var ikke ét tidspunkt hvor musikken ikke gav én lyst til at give den gas.
Til at starte med blev der afspillet stille og roligt loungemusik mens vi spiste færdig, som passede rigtig godt til stemningen.

Anmeldt af Anders Rasmussen d. 26. juni 2018

Tryghed og super indsats

Ronni er super professionel. Han spillede til vores bryllup på Admiral Hotel og tjekkede egenhændigt omgivelserne ud før arrangementet. Vi var i trygge hænder fra booking til selve arrangementet med god feedback og dialog, og der var godt gang i dansegulvet hele festen. Kan anbefales!

Anmeldt af Mette Lund d. 20. juni 2018

Anbefalingsværdig

Vi havde glæde af Dj Ron9 til vores bryllup. Som mange bryllupper holder tidsplanen ikke og han var meget fleksibel. Han leverede en fest med god musik og lysshow.
Inden brylluppet var han meget organiseret og var ude og investere i de rette stik til det indbyggede lydanlæg. Kan klart anbefale ham.

Anmeldt af Dennis Skov d. 5. marts 2018

Professionel og intuitiv

Ronni var med til at gøre min fest fantastisk ! Professionel og med gode råd til at skabe en god dansefest fra første samtale til der blev pakket ned, god til at mærke stemningen og behovet for sange til de dansende gæster. Åben for musikønsker. Kan VARMT anbefales !

Anmeldt af Tanja d. 12. februar 2018

Suveræn!

Ronni klarede det til et 13 tal!
Han gjorde vores bryllup endnu mere personligt ved at tage vores musik ønsker med og kombinere det med god dansemusik!

Anmeldt af Zia Gibson d. 16. november 2017

Super danseaften

God variation i musikken og rigtig fin forståelse for musikken – det giver så til gengæld ømme dansefødder :-). Diskret og professionel. DJ Ron9 kan absolut anbefales!

Anmeldt af Louise Jagd Rosendal d. 18. september 2016

Fantastisk

Jeg kan varmt anbefale Ronni. Gæsterne vi havde inviteret var i alderen fra 0-83 år, og Ronni ramte fuldstændig plet med musikvalg. Det hele var perfekt.

Anmeldt af Susan Grønberg d. 2. september 2016

Erfaren og seriøs DJ med styr på dansegulvet

Vi kan varmt anbefale at vælge DJ Ron9, som vi selv gjorde til vores bryllup august 2016! Han ramte den blandede aldersgruppe blandt vores gæster virkelig godt, og det betød, at vi både havde de unge og de gamle oppe at danse – og endda på samme tid 🙂 Udover musikken havde han også et hav af lys- og røgeffekter, som vi havde valgte imellem inden brylluppet, så vi fik lige den stemning og de farver, vi kunne tænke os. Han var desuden også virkelig behagelig at kommunikere med under hele forløbet og kom også selv med forslag ud fra sine tidligere erfaringer, så vi følte os hele tiden i trygge hænder.

Anmeldt af Amanda og Lukas d. 30. august 2016

DJ Ron9 gør festen uforglemmelig

Vi holdt en kombineret 10 års og 40 års fødselsdag med gæster i alle aldre, og Ronni formåede at fange alle, så dansegulvet var fyldt fra start til slut. Der blev spillet dansevenlig og glad musik fra 70´erne og op til i dag. Lyden var perfekt og som prikken over i´et var der opstillet et lysshow og en røgkanon. Det hele var meget professionelt. Vi kan derfor på vegne af os selv og vores gæster give Ronni de bedste anbefalinger med på vejen. Han var med til at gøre vores fest uforglemmelig og sjov.

Anmeldt af Marlene A. d. 30. juni 2016

Very good overall sound and style!

DJ Ron9 was an excellent choice for our company event as he shared good sounds and style. He was very flexible with our preferences and he was able to take the crowd into consideration at all times. During dinner DJ Ron9 played smooth chill music that was suitable for the background, but switched smoothly to dance music when the dinner was over and the crowd was ready to dance. Excellent style and observation skills! Can recommend for any event!

Anmeldt af Ria Karppinen d. 28. juni 2016

Fantastisk!

Vi fik en professionel behandling fra første kontakt og til vi sagde “godnat” kl. 3 om natten:-) Der var 100% styr på det, og vi var aldrig usikre på, om det blev godt. Ronni leverede perfekt dinnermusik under spisningen og bagefter blev der spillet en masse god musik, som passede til publikum. Samtidig var Ronni fleksibel og klar til at spille lidt længere end planlagt, fordi festen ikke var klar til at slutte, som aftalt.

Anmeldt af Anders Jensen d. 2. maj 2016