BOOK VINYL DJ TIL DIN FEST

Længe før man kunne opleve et mobil diskotek, var der vinyl DJ. Her er tale om ren nostalgi og der hvor det hele startede.

Første gang udtrykket DJ (Disc Jockey) blev brugt var i 1935. Og i 1943 blev den første DJ fest afholdt i England. I 1947 blev der for første gang brugt to pladespillere, og samme år åbnede verdens første diskotek i Paris.

Otte år senere blev den første DJ pult med mixer lavet, så der kunne spilles musik uden pauser, og i 1960’erne begyndte DJ’s at beatmixe, så musikken flød sammen i harmoni. 

I starten af 1973 opfandt DJ Kool Herc en ny mixing teknik, hvor han mixede frem og tilbage med to ens numre og derved forlængede et nummer, teknikken blev senere grundlaget for extended udgaver.

VINYL ER I FREMDRIFT

Vinyl har de sidste mange år været i stor fremdrift.

Salget af vinyl og pladespillere er eksploderet, dels på grund af charmen og dels på grund af den gode lyd som vinyl giver. 

Jeg startede min DJ karriere med at spille vinyl, og kan derfor give din fest et unikt og autentisk skær fra 2 stk. Technics 1210 og vinylskiver.

Hvis du overvejer et mobildiskotek, der kan spille vinyl til din næste fest, er du landet det rigtige sted.

MULIGHEDERNE MED MIT MOBILDISKOTEK

Der er to muligheder med mit mobile diskotek, der sagtens kan kombineres.

Den ene mulighed er DVS (Digital Vinyl Signal), hvor det er en vinylplade, der styrer et digitalt signal fra en PC. På den måde kan du høre alle numre, også helt ny musik uden støj fra pick-up/vinyl plade. 

Den anden mulighed i mit mobil diskotek er ren vinyl-afviklet udelukkende på vinyl plader. Det giver selvfølgelig musikalske begrænsninger, men er til gengæld ren nostalgi med lidt nålestøj, “knas” fra vinylen og den fede lyd et analogt signal giver. 

Når jeg er ude med mit mobildiskotek, kan de to muligheder også kombineres. På den måde får du det bedste fra to verdener.

VIL DU VIDE MERE?

Ønsker du at høre mere omkring mulighederne med mit mobil diskotek?

Så udfyld kontaktformularen her allerede i dag. Så tager vi en uforpligtende snak om Vinyl DJ mulighederne til din næste fest.

dj ron9