LEJ DJ TIL FIRMAFEST

Når det er tid til at sætte gang i firmafesten, sommerfesten eller julefrokosten i København eller på Sjælland, er DJ Ron9 garant for et fyldt dansegulv og en god fest, der vil blive husket i mange år frem.

Med sin enestående evne til at mærke stemningen og forvandle den til ren musikalsk magi, vil DJ Ron9 skabe en festlig atmosfære, der forener jer i glæde, grin og uforglemmelige øjeblikke gang på gang.

I kan forvente jer en musikalsk rejse, der fører jeg gennem en verden af skønne toner og komplet lyd – fra de pulserende beats, der får fødderne til at danse, til de smidige overgange mellem numre, der holder energien i top hele aftenen.

Få en uforglemmelig firmafest med DJ Ron9 bag pulten.

PROFESSIONEL DJ MED STOR ERFARING I FIRMAFESTER

DJ Ron9 er den perfekte DJ til firmafest. Det er uanset, om der er tale om en lille eller stor firmafest med mange gæster. Hvad end I er 20 eller 2.000 medarbejdere, der deltager i festen, så har jeg den helt rigtige løsning til festen med mit mobile diskotek.

Jeg har gennem årene været firmafest DJ til mange arrangementer hos en lang række virksomheder. Blandt de mange virksomheder, jeg har været med til at holde firmafest hos, finder du blandt andet: Udenrigsministeriet, Novo, Mærsk, Nordea, Synoptik, SAS Radisson, COWI, NIRAS, Hotel Marienlyst, Coloplast, Statoil, Telenor, ZOO, IBM, COMM2IG, Medtronic og mange flere.

Ønsker du at hyre en dygtig og erfaren DJ til firmafest, der foruden at besidde en stor passion for god musik og et kæmpe drive, så er DJ Ron9 den bedste DJ og det rette match for dig og din arbejdsplads.

Nyd lækker lounge-musik før og under middagen

Ved at hyre DJ Ron9 som erfaren DJ til firmafest kan du og dine kollegaer nyde den skønneste musik fra start til slut. Der er før og under middagen mulighed for at få spillet rolig lounge-musik, der vil få gæsterne i stemning, inden det er tid til at rykke fra bordene og over på dansegulvet.

Indtil det bliver tid til at kridte danseskoene, kan I hygge jer med god mad, alt imens de smukke toner fra højtalerne vil forkæle jeres øregange.

Musik, der får alle medarbejdere ud på dansegulvet

Jeg er ekspert i at spille musik, der får alle medarbejdere i feststemning. Med et skarpt øre og en intuitiv evne til at vælge de helt rigtige sange på det helt rigtige tidspunkt, sørger jeg for, at festen aldrig mister momentum.

Når I har nydt en skøn middag, vil der blive skruet op for musikken, og de mere stille sange vil blive erstattet af mere rytmiske melodier, der indbyder til dans.

Tilpasning af musik og lys til netop jeres firmafest

Ofte er der til en firmafest en stor aldersspredning, og jeg spiller musik, der får alle i rette stemning. Det er uanset, om deltagerne til festen er mest til pop, rock eller disco.

Musikken vil også blive tilpasset det eventuelle tema til festen, og der vil blive taget højde for anledningen. Hvis der f.eks. er lagt op til en uforglemmelig 70’er eller 80’er fest, så spiller jeg musik, der passer til temaet.

Musikønsker – en naturlig del af firmafesten

Musikønsker fra gæsterne er en selvfølge og en helt naturlig del af festen. Når jeg er DJ til firmafest, tager jeg altid imod musikønsker.

Så længe ønskerne til musikken falder inden for de musikalske rammer, der på forhånd er aftalt, opfylder jeg naturligvis de ønsker, der måtte komme.

En velplanlagt firmafest med styr på musikken er vejen til et stærkere fællesskab

En velplanlagt firmafest med den rigtige musik er ikke bare en aften fyldt med sjov og dans – det er en mulighed for at styrke fællesskabet og skabe varige bånd mellem kollegaer.

Med den perfekte musikalske kulisse kan I skabe en atmosfære, der bringer medarbejderne sammen og skaber uforglemmelige øjeblikke, der vil blive talt om længe efter festen, er slut.

At leje en dygtig DJ til firmafest kan dermed være en investering i en stærkere virksomhedskultur og øget arbejdsglæde for medarbejderne. 

BOOK DJ til firmafest med få klik

Vil I gerne kunne koncentrere jer om at nyde jeres kollegaers selskab i stedet for at skulle stå for musikken?

Så kontakt DJ Ron9, og lad mig sørge for, at musikken spiller, og at alle kommer i en festlig stemning til jeres næste firmafest.

Book mig til jeres næste firmafest ved at ringe til mig, skrive eller udfylde min kontaktformular her.

Læs også: DJ og Saxofon og Vinyl DJ.

dj til firmafest