lej dj og saxofon til din fest

DJ’ens pulserende beats og saxofonistens stemningsfulde toner smelter sammen i en magisk symbiose, der vil fange dine gæster fra første øjeblik.

Konceptet med at kombinere DJ og saxofon er fortsat relativt nyt i Danmark, men det vinder hastigt frem – og dette med rigtig god grund.

Vil du booke en DJ og saxofonist til din næste fest, så både du og de øvrige deltagere kan få en mindeværdig oplevelse, så er DJ Ron9 den rette at gå til.

DJ Ron9

DJ med saxofon – En fortryllende kombination

DJ og saxofonist er en fed kombination, der løfter musikken til nye højder. Her bliver store hits serveret med den sprøde lyd fra den klassiske saxofon, der sætter prikken over i’et til jeres fest.

Typisk spiller saxofonisten med i en til to timer, hvorefter DJ’en fortsætter musikken til festen på egen hånd.

Live saxofon DJ tilføjer en dynamisk og sofistikeret atmosfære til enhver begivenhed og appellerer til et bredt publikum, hvilket resulterer i en uforglemmelig musikoplevelse, som vil gøre din fest til noget ganske særligt.

DJ og saxofon egner sig til de fleste fester og arrangementer

Ønsker du den bedste underholdning til din næste fest eller arrangement? Og vil du være sikker på, at alle dine gæster kommer i festlig stemning? Så skal du booke DJ Ron9 sammen med en professionel saxofonist.

Kombinationen af DJ og saxofon egner sig bl.a. til følgende:

  • Receptioner, hvor der er behov for lækker baggrundsmusik
  • Bryllup, hvor saxofonisten spiller solo, og efter brudevalsen peppes op med DJ til dans
  • Lounge events & cocktailparties er også velegnede arrangementer, hvor stemningen langsomt kan bygges op til dans, hvis I ønsker det
  • Firmafester, hvor personalet skal forkæles med lidt ekstra lækker musik
  • Middage og fødselsdage, hvor festen lige skal løftes et niveau

Ovennævnte er blot eksempler på en bred vifte af de mange muligheder, der findes. Hvis I har andre ønsker, så kontakt mig for en uforpligtende snak. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til lige netop jeres fest eller arrangement.

Få en erfaren DJ og saxofonist til at sætte den helt rette stemning

Lad en erfaren DJ og talentfuld saxofonist føre dig og dine gæster ud på et musikalsk eventyr, der kombinerer pulserende beats med stemningsfulde toner.

Vi tør godt at love, at musikken kommer til at bringe et smil på læberne på enhver deltager, og at lysten til at begive sig ud på dansegulvet vil sprede sig.

DJ’en og saxofonisten tilpasser sætlisten ud fra dine ønsker

Musikken der spilles med saxofonen, vil typisk være numre, hvor der er plads til, at saxofonisten kan udfolde sig. Det kan f.eks være med lækre soloer og fede akkompagnementer.

Inden jeres fest forbereder DJ og saxofonist sig ud fra jeres ønsker og musikstil, så I får det største udbytte af kombinationen af DJ og saxofon.

Nyd skøn musik og pulserende beats til middag og dans

Nyd den fortryllende musik og de pulserende beats, der vil skabe den perfekte stemning til både middagen og dansegulvet. DJ Ron9 sørger for en naturlig overgang fra afslappet baggrundsmusik til energifyldte hits.

I kan glæde jer til at nyde musik, som I ikke blot kan synge med på, men som også er perfekt at danse til. Der er med DJ Ron9 i selskab af en dygtig saxofonist lagt op til en fest, som dine gæster vil mindes langt ud i fremtiden.

Book DJ og saxofonist til din næste store fest

Der findes ikke en opskrift på den perfekte fest, men hvis der gjorde, så ville musik være en af de absolut vigtigste ingredienser.

Musik er nemlig med til at skabe stemning og få gæsterne til at finde deres bedste dansemoves frem.

Booker du DJ og saxofon til din fest, er du garanteret en mindeværdig aften, der byder på dans, musikalsk forkælelse og smil i lange baner.

Lyder det interessant? Udfyld kontaktformularen her, så ringer jeg dig op hurtigst muligt for en uforpligtende snak om dine ønsker til din fest.

Læs også: Vinyl DJ.

dj og saxofon