DJ og Saxofon

Gør din fest helt unik med DJ og live saxofon, hvor musikken løftes til nye højder.

DJ og live saxofon er en fed kombination hvor du får dine yndlings numre serveret med den sprøde lyd fra saxofonen der sætter prikken over i’et til jeres fest.

Du og dine gæster får en uforglemmelig aften med den fedeste stemning.

Typisk spiller saxofonisten med i 1-2 timer, hvorefter DJ’en fortsætter festen alene.

 

DJ og live saxofon egner sig til de fleste fester og arrangementer:

Receptioner hvor der er behov for lækker baggrundsmusik.

Bryllup hvor saxofonen f.eks starter op solo og efter brudevalsen peppes op med DJ til dans.

Lounge events & cocktailparties er også særdeles velegnede arrangementer til DJ & saxofon, hvor stemningen langsomt kan bygges op til dans hvis I ønsker det.

Firmafester hvor personalet skal forkæles med lidt ekstra lækker musik, samt middage hvor festen lige skal løftes et niveau.

Ovennævnte er eksempler på muligheder, hvis I har andre ønsker så kontakt mig, så finder vi sammen den helt rigtige løsning til jeres arrangement.

Musikken der spilles med saxofonen, vil typisk være numre hvor der er plads til at saxofonisten kan udfolde sig og sætte sit præg med soloer og fede akkompagnementer.

Inden jeres fest, forbereder DJ og saxofonist en sætliste udfra jeres ønsker og musikstil, der afstemmes så I får det største udbytte af kombinationen DJ og live saxofon. 

Udfyld kontaktformularen og jeg ringer jer op hurtigst muligt for en uforpligtende snak omkring jeres ønsker til DJ og live saxofon.

Her er et lille videoklip med DJ Ron9 og live saxofon fra et firma event :