Gør din fest helt unik med DJ Ron9 og saxofon

DJ og saxofon er en fed kombination, der løfter musikken til nye højder. Her bliver dine yndlings numre serveret med den sprøde lyd fra saxofonen, der sætter prikken over i’et til jeres fest. 

Du og dine gæster får en uforglemmelig aften med den fedeste stemning. Typisk spiller saxofonisten med i en til to timer, hvorefter DJ’en fortsætter musikken til festen på egen hånd.

Herunder kan du se et videoklip med DJ Ron9 mobildiskotek & live saxofon fra en bryllupsfest.

Og her er et klip fra en 50 års fødselsdag

DJ og saxofon egner sig til de fleste fester og arrangementer

  • Receptioner, hvor der er behov for lækker baggrundsmusik
  • Bryllup, hvor saxofonen f.eks starter op solo og efter brudevalsen peppes op med DJ til dans
  • Lounge events & cocktailparties er også særdeles velegnede arrangementer, hvor stemningen langsomt kan bygges op til dans, hvis I eventuelt ønsker det
  • Firmafester hvor  personalet skal forkæles med lidt ekstra lækker musik 
  • Middage hvor festen lige skal løftes et niveau

Ovennævnte er blot eksempler på nogle af de mange muligheder, der findes. Hvis I har andre ønsker, så kontakt mig. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til lige netop jeres fest eller arrangement.

Musikken der spilles med saxofonen, vil typisk være numre, hvor der er plads til, at saxofonisten kan udfolde sig. Det kan f.eks være ved, at saxofonisten kan sætte sit præg på musikken med lækre soloer og fede akkompagnementer.

Inden jeres fest forbereder DJ og saxofonist i samarbejde en sætliste ud fra jeres ønsker og musikstil. Den afstemmes herefter, så I får det største udbytte af kombinationen DJ og saxofon.

Book DJ Ron9 og saxofon 

Ønsker du at høre mere om mulighederne, så udfyld kontaktformularen. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og forventninger.