Oftest stillede spørgsmål til et mobildiskotek

Overvejer du at hyre en mobil DJ ? Så er der ofte en lang række spørgsmål, der dukker op i overvejelserne. Det er helt naturligt. Derfor har jeg samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål herunder. Så kan du på denne måde let og hurtigt få svar på nogle af de spørgsmål, du måske går rundt med.

  • Hvor meget fylder DJ Ron9 inkl. anlæg, når han kommer ud til en fest? Svar: Ca. 1.5 m x 2.25 m.
  • Tager DJ Ron9 imod ønsker fra gæsterne? Svar: Ja, naturligvis – og meget gerne. Selvfølgelig skal ønskerne helst ligge nogenlunde inden for de musikalske rammer, der er udstukket for festen.
  • Hvor længe spiller mobildiskoteker normalt til en fest? Svar: Til de fleste fester plejer fire timer at passe fint.
  • Kan der forlænges på aftenen? Svar: Ja, naturligvis. Der er ingen grund til at stoppe en god fest, der stadig er i fuld gang.
  • Kan DJ Ron9 også levere musik under spisning? Svar: Sagtens. Det er faktisk ofte tilfældet, at jeg leverer musik under middagen til f.eks. bryllupper og runde fødselsdage.
  • Hvad medbringer mobildiskoteker af udstyr? Svar: Det kan være forskelligt, men i DJ Ron9’s tilfælde medbringes der professionelt musik og lys anlæg, der passer til det antal deltagere og størrelsen på det lokal, som festen eller arrangementet finder sted i.
  • Hvornår bliver anlæg og lys sat op? Svar: Hvis det er muligt, såvel geografisk som tidsmæssigt, bliver anlæg og lys sat op, allerede inden gæsterne ankommer til festen.

 

Vil du vide mere om en mobil DJ løsning og mulighederne?

Hvis du har andre spørgsmål, eller du ønsker at vide mere er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte mig, udfyld kontaktformularen, som du finder her.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig telefonisk på tlf. 50 99 82 82.