DJ Ron9 er en super dygtig og erfaren voksen DJ, der fylder dit dansegulv med en cocktail af de bedste danse klassikere krydret med nye hits

DJ’en til din næste fest

Er du på udkig efter en DJ til fest i forbindelse med fødselsdag, bryllup, sølvbryllup, firmafest eller anden anledning? Hvis ja, så er du i trygge hænder, for DJ Ron9 det helt rigtige valg til dit arrangement.

Jeg har stor erfaring og mange år på bagen som DJ til fest. Du kender mig måske endda allerede fra nattelivet da jeg har været DJ på det klassiske diskotek “Woodstock” i 8 år.

Jeg er i bund og grund nok det du kalder en kæmpe musik entusiast. Musik har således altid fyldt meget i mit liv, min far var danselærer så jeg er opvokset med musik og dans. Det giver mig den fordel at jeg altid ved hvad der går direkte i dansebenene. Så jeg elsker at spille musik der får folk i godt humør og ud på dansegulvet.

Jeg spiller altid musik der har et godt drive. Det betyder at de, der ikke bevæger sig ud på dansegulvet, stadig sidder og nikker med i takt til musikken. På den måde får alle – både  dansende såvel som lyttende gæster – en super god musikoplevelse, når jeg er DJ til din fest.

Skal du bruge en DJ til fest – så kontakt mig

Kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig som DJ til din næste fest. Udfyld kontaktformularen her så ringer jeg dig op hurtigst muligt for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og forventninger. Du er naturligvis også meget velkommen til at tage direkte kontakt på tlf. 50 99 82 82.

Jeg glæder mig til at høre fra dig – og ikke mindst til at levere den gode dansemusik med mit mobildiskotek til din næste fest, fødselsdag, bryllup, sølvbryllup, firmafest eller anden form for arrangement.

Med festlig hilsen

Ronni