DJ’en til din fødselsdagsfest

Book DJ Ron9 med sit mobildiskotek til din fødselsdag og giv dig selv og dine gæster dit livs fødselsdagsfest. Uanset om det er DJ til fødselsdag, når du bliver 30 år, 40 år, 50 år eller et fjerde årstal, er du garanteret super god dansemusik, der får alle dine gæster ud på dansegulvet.

Gør din fødselsdag festlig og unik med en DJ

Når du skal booker DJ Ron9 til din fødselsdag foregår det sådan, at vi i god tid inden din fødselsdagsfest taler sammen om dine ønsker og forventninger til festen. Vi aftaler hvilken musikstil der skal spilles på aftenen, samt dine musikønsker og hvilke lys effekter der passer til din fødselsdag. Det er kombinationen af lyd og lys, der skal være med til at sætte prikken over i’et til din fødselsdag. Når vi har afstemt dine ønsker og forventninger, har vi løsningen der giver dig den perfekte fødselsdagsfest .

Udfylde kontaktformularen her så ringer jeg dig op hurtigst muligt for en uforpligtende snak omkring dine ønsker til din fest. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte mig direkte på telefon. I så fald skal du ringe til mig på tlf. 50 99 82 82. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hvad siger kunderne?

Herunder kan du læse et lille udpluk af de anmeldelser, jeg har fået fra nogle af mine mange glade kunder og som du kan læse, er der topkarakter fra alle. Det er din garanti for en fantastisk fødselsdagsfest med fuld fart på dansegulvet.

Vi havde gerne givet 10 stjerner, hvis det var muligt!

“Ronni var simpelthen fremragende! Han var i stand til lige fra det øjeblik, vi gik på dansegulvet at fastholde masser af dansende og en forrygende stemning. Før festen havde vi en god dialog med Ronni om, hvilke musikgenre, vi gerne ville høre. Han var meget lyttende -også under selve festen. Ronni er et voksent og meget venligt menneske. Mange gæster har efter festen udtrykt begejstring for Ronnis evne til at skabe og fastholde en fantastisk stemning- uden at overtage festen.

Vi kunne ikke have været i bedre hænder.

Tak, Ronni.

Marie Fogtmann

DJ Ron9 gør festen uforglemmelig:

“Vi holdt en kombineret 10 års og 40 års fødselsdag med gæster i alle aldre. Ronni formåede at fange alle, så dansegulvet var fyldt fra start til slut. Der blev spillet dansevenlig og glad musik fra 70´erne og op til i dag. Lyden var perfekt, og som prikken over i´et var der opstillet et lysshow og en røgkanon. Det hele var meget professionelt. Vi kan derfor på vegne af os selv og vores gæster give Ronni de bedste anbefalinger med på vejen.

Han var med til at gøre vores fest uforglemmelig og sjov.”

Marlene A.

Carstens 60 års fødselsdag:

“Ronni var i allerhøjeste grad medvirkende til, at min 60-års fødselsdagsfest blev så god som den blev, og at der blev danset så meget!

Mange af gæsterne har tilkendegivet, at de var meget begejstrede for Ronni’s venlige og behagelige facon, og for den professionelle måde hvorpå han valgte musik efter, om der nu var folk på dansegulvet eller ej

Jeg kan på det varmeste anbefale Ronni.”

Carsten Skov

Annettes 40 års fødselsdag:

“Musikken var god, festlig og godt afstemt efter mine ønsker og musiksmag – og det faldt også rigtig godt i gæsternes smag. Under natmaden gik det også fint, og så ellers fuld blus igen. Altså en rigtig god aften, hvor mine gæster og jeg hyggede os.

DJ Ron9 kan klart anbefales og allerede om mandagen spurgte en af gæsterne mig om kontaktinfo :o) “

Annette