Flere reviews

Very good overall sound and style!

DJ Ron9 was an excellent choice for our company event, as he shared good sounds and style. He was very flexible with our preferences, and he was able to take the crowd into consideration at all times. During dinner DJ Ron9 played smooth chill music, that was suitable for the background, but switched smoothly to dance music when the dinner was over, and the crowd was ready to dance. Excellent style and observation skills! Can recommend for any event!”..

Ria Karppinen

DJ Ron9 gør fødselsdagsfesten uforglemmelig:

“Vi holdt en kombineret 10 års og 40 års fødselsdag med gæster i alle aldre, og Ronni formåede at fange alle, så dansegulvet var fyldt fra start til slut. Der blev spillet dansevenlig og glad musik fra 70´erne og op til i dag. Lyden var perfekt og som prikken over i´et var der opstillet et lysshow og en røgkanon. Det hele var meget professionelt. Vi kan derfor på vegne af os selv og vores gæster give Ronni de bedste anbefalinger med på vejen. Han var med til at gøre vores fest uforglemmelig og sjov.”..

Marlene A

Fantastisk!

“Vi fik en professionel behandling fra første kontakt og til vi sagde “godnat” kl. 3 om natten:-) Der var 100% styr på det, og vi var aldrig usikre på, om det blev godt. Ronni leverede perfekt Dinnermusik under spisningen, og bagefter blev der spillet en masse god musik, som passede til publikum. Samtidig var Ronni fleksibel og klar til at spille lidt længere end planlagt, fordi festen ikke var klar til at slutte som aftalt.”..

Anders Jensen

Sanne & Per

“DJ Ron9 gjorde det fantastisk til vores bryllup. Dansegulvet var fyldt fra start til slut, hvilket skyldes hans gode smag for musikken og ikke mindst hans forståelse for at aflæse publikum. DJ Ron9 var i den grad med til at gøre vores bryllup til en uforglemmelig oplevelse og super fest.”…….

Carstens 60 års fødselsdag:

“Ronni var i allerhøjeste grad medvirkende til, at min 60-års fødselsdagsfest blev så god som den blev, og at der blev danset så meget!

Mange af gæsterne har tilkendegivet, at de var meget begejstrede for Ronni’s venlige og behagelige facon og den professionelle måde, hvorpå han valgte musik efter om der nu var folk på dansegulvet eller ej.

Jeg kan på det varmeste anbefale Ronni.”..

Carsten Skov

Monica & Misja

“Vi hyrede DJ RON9 til vores bryllup – og hvor har det være en god oplevelse at have med ham at gøre. Fra starten af var han hurtig til at besvare vores emails og alle vores spørgsmål, aftalen kom hurtig på plads – meget proff.! 🙂 Vi mailede omkring musikønsker og belysning – og han stillede op med diskokugle og farvede lys og naturligvis alt andet, der skulle bruges af udstyr. Alle musikønsker, som var aftalt på forhånd, blev opfyldt – og gæsternes ønsker blev også. Både farmor på 85 år og de unge kusiner på 25 år var ude og danse! Det har været en rigtig god oplevelse, at det var DJ RON9, der spillede til vores bryllup. Og jeg anbefaler ham gerne til andre.”……..

Rolf S 50 års fødselsdag

”Vil bare lige endnu engang sige tak for i fredags. Du leverede en super indsats, og mange af gæsterne har rost din super gode musik til min 50 års fødseldags fest”….

Rolf S

Kim A

”Har du brug for en DJ til din næste fest, så kan jeg anbefale Ronni. Han rammer stemningen perfekt og driver den til nye musikalske højder, så du får en uforglemmelig fest. Jeg har brugt ham og oplevet ham flere gange. Jeg anbefaler Ronni varmt”….

Pernille 40 års fødselsdag

”Hej Ronni

1000 tak for fantastisk dejlig dansemusik. Det blev jo en kanon aften… og alle har bare fået danset… så det var dejligt. Du vil blive varmt anbefalet .”….

Lisa H

”Kære Ronni

Du var som forventet fremragende som DJ i lørdags. Vi vil derfor gerne allerede booke dig til at være DJ igen til vores næste fest”….

Marianne

”Hej Ronni, 1000 tak for god musik. Du fik mange roser, og dansegulvet var fyldt til det sidste. ”….

Mette og Kristian sølvbryllup

“Hej Ronni

Tak for supergod musik og stemning til vores sølvbryllup. Vi er yderst tilfredse. Syntes, vi havde en fantastisk fest

Vi vil varmt anbefale dig!.”…….

Mange hilsener Mette og Kristian

Paul & Sabina

“Vi har haft fornøjelsen af Ronni som DJ til vores bryllup. Vi havde hele vejen igennem en god dialog om musik til dagen, samt opsætning, lys m.m. Vi havde et ønske om et mere elegant lysshow, og det fik vi til UG. Vi havde dejlig Lounge musik under middagen, og den var afstemt og passede helt perfekt. Lydkvaliteten var helt i top, så her fik vi også prof. opsætning og super lyd. Senere på aften fik vi skøn danse musik, som vi havde ønsket, super flot mixet. Ronni er prof. hele vejen, og vi kunne ikke havde ønsket os en bedre DJ til dagen. En stor anbefaling herfra.”…..

Paul & Sabina